2011. január 13., csütörtök

Hogyan készültetek a fogantatásra?


Niki: Április közepén döntöttük el, hogy jöhet a baba. Azonnal elkezdtem szedni a terhesvitamint, de különösebben nem készültünk rá. Apa előtte kb. 2 évvel leszokott a dohányzásról, és a kávéfogyasztását is csökkentette. Majd hőmérőzéssel próbáltuk eltalálni a megfelelő időpontot. Erre lényegében azért volt szükség, mert sose volt rendszeres ciklusom. Bejött. ;o) Május vége felé pozitívat tesztelhettem.

koalány:
Különösen nem készültünk. Pontosabban ha az készülésnek számít, akkoriban egy hosszabb időt töltöttünk Ausztriában: jó levegőn, szép környezetben, ami szöges ellentéte volt az addigi pörgős életemnek (főváros, benzingőz, rohanás, meló éjjel-nappal). Szóval egyrészt a környezetváltozás volt a "készülés", ha ezt így lehet mondani. Amúgy meg úgy voltunk vele, nem védekezünk, és valamikor csak összejön. Még számolgattam is, hogy jó lenne ha nyár vége felé már babát várnék. Aztán tessék, a nyugodt környezetben már az első hónapban teherbe estem.

0 megjegyzés on "Hogyan készültetek a fogantatásra?"

Megjegyzés küldése

 

Pocakosság és ami követi Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez